top of page
road-867991_edited.jpg

MÉS INFORMACIÓ

Sobre nosaltres

_14B9752.jpg

Som de moto és fruit de les dues passions amb què va créixer el Jordi: entendre els mecanismes que fan funcionar les coses, per arreglar-los quan es desgavellen, i la moto com a concepte de vehicle i de diversió. La barreja d’aquestes passions ha esdevingut la seva professió i ha significat la reparació de milers de motos durant prop de trenta anys.

Així, amb l’experiència adquirida en diversos tallers mecànics de dins i de fora de Catalunya, amb els estudis d’automoció i els d’especialització en mecànica de motos, amb l’aprenentatge constant en cursos de formació de nous models de les principals marques del sector, i amb els viatges a Itàlia per visitar les fàbriques de Ducati, Motori Minarelli, Fantic Motor i Piaggio per entendre més coses i apassionar-se per les motos de competició, el nostre cap de taller va donar sortida al seu entusiasme per la reparació i la posada a punt de tota mena de motos, de totes les èpoques, de tota condició i de totes les marques, en una cursa que a hores d’ara, i per molts anys, encara dura.

Per no deixar res relacionat amb les motos per explorar, ha fet de mecànic d’assistència de carreres de resistència de motos clàssiques i també de la cursa de 24h. de Catalunya de Motociclisme a Montmeló i fa de professor d’electromecànica per formar a nous mecànics que treballin amb la mateixa curiositat i estima amb què ho fa ell.

Som de moto és el fruit de la passió, de la investigació i de la professionalitat amb què el Jordi va despuntar de ben jove, quan ja reparava o realitzava transformacions de les seves motos a la seva habitació i, a falta d’espai, al menjador de casa dels seus pares. Sabeu aquells emprenedors que presumeixen d’haver començat en un garatge? Doncs en aquest cas, la passió per desmuntar, muntar i arreglar motos va haver-se d’iniciar al bell mig d’un sisè pis d’un bloc de pisos de Barcelona.

Ara, amb un taller arran de terra, concreta la seva passió amb un objectiu: “moto que entra al taller, moto que surt reparada”. I així ha estat sempre. Vine a comprovar-ho!
 

Biela i cigonyals Yamaha RD 500
bottom of page